MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

Over Lacet

Over Lacet Stacaravans & Chalets –
al 35 jaar hét adres voor stacaravans en chalets

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet? Nieuw of gebruikt? Om voortaan heerlijk vakantie te kunnen vieren in uw eigen onderkomen? Dan hoort een bezoek aan Lacet Stacaravans & Chalets hoog op uw lijstje te staan. Wij stellen ons graag aan u voor….

Familiebedrijf Lacet: al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor uw nieuwe of gebruikte stacaravan of chalet.

Lacet is een echt familiebedrijf. We zijn ruim 35 jaar geleden begonnen met het importeren en verkopen van stacaravans. Nu werkt de tweede generatie in het bedrijf. We kunnen ook zonder overdrijving zeggen dat de rest van ons team van monteurs en consultants ook één grote familie is.

Ruim 30 jaar geleden begonnen wij met de import en verkoop van stacaravans en chalets. Inmiddels staan we als tweede generatie aan het roer van ons familiebedrijf, dat we nog steeds leiden met dezelfde waarden waarmee onze vader Kees Lacet ooit gestart is: openheid en gedrevenheid. Ook onze ambitie is onveranderd. Wij willen u de grootst mogelijke keuze aan nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets bieden, ondersteund met persoonlijke service en deskundig advies.

In de loop der jaren zijn we steeds verder doorgegroeid. Samen met onze adviseurs en monteurs vormen we een hecht en sterk team. Onze adviseurs zijn zelf enthousiaste kampeerliefhebbers en kunnen u stap voor stap begeleiden naar die ene stacaravan of dat ene chalet dat precies bij uw eigen wensen past. En onze deskundige monteurs zorgen ervoor dat elk exemplaar in goede technische staat op transport gaat. Met 30 jaar aan ervaring weten wij precies wat er allemaal bij komt kijken bij de aankoop van een stacaravan of chalet. Wij helpen u graag om uw voordeel te doen met al die kennis en ervaring.

Als officiële verkooppartner van ABI en exclusief verkooppunt van ons eigen kwaliteitsmerk kunnen wij u altijd de nieuwste modellen van deze twee gerenommeerde merken aanbieden. Direct uit onze eigen voorraad. Of op bestelling, rechtstreeks vanuit de fabriek.

Bent u gericht op zoek naar een stacaravan of chalet? Wilt u gewoon eens rustig rondkijken wat er allemaal te koop is? U bent van harte welkom op ons showterrein in het Brabantse Cuijk. Wij geven u graag de mogelijkheid om alvast te ervaren hoe het is om een eigen stacaravan of chalet te hebben. Het heerlijke gevoel van kamperen in de vrije natuur, maar dan wel met het comfort van thuis.

Ons showterrein, vlakbij de A73, is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. Graag tot snel!

Nicky Lacet,

Mike Lacet

De zekerheid van kwaliteit

We importeren onze stacaravans en chalets zelf, zonder tussenkomst van andere partijen. Daardoor kunnen we honderd procent staan voor de kwaliteit van ons aanbod. Naast ons eigen assortiment aan nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken bieden we overigens ook regelmatig tweedehands budgetmodellen aan, verkregen uit inruil.

Service waarop u kunt vertrouwen

Een stacaravan of chalet is een grote aankoop. Bij Lacet kunt u erop vertrouwen dat het ook een goede aankoop is, dankzij de unieke Lacet Service. Zo voeren wij voor aflevering bijvoorbeeld altijd een oplevercheck uit. Ook kunnen wij uw stacaravan of chalet veilig naar elk gewenste plek in Europa vervoeren.

Ruime keus uit een continu wisselend aanbod

Ons aanbod aan stacaravans en chalets is enorm. Daardoor hebben we altijd wel een model dat aan uw wensen voldoet. Bovendien is de doorloopsnelheid hoog, door onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Dus als u bij uw eerste bezoek de stacaravan of het chalet van uw dromen nog niet hebt gevonden, kom dan gerust nog eens terug.

Gezellig en goed bereikbaar showterrein

Ons showterrein, vlakbij de snelweg A73 in Cuijk, is uitstekend bereikbaar. Uit heel Nederland, maar ook uit België, Duitsland en zelfs Oostenrijk en Frankrijk komen kampeerliefhebbers naar ons toe. Een afspraak maken is niet nodig, de koffie staat altijd klaar. Kom zelf maar eens langs en ervaar de gastvrijheid en ongedwongen sfeer die u normaal gesproken alleen maar op de camping tegenkomt.