MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

Chalet dealers

Chalet dealers Nederland: Lacet is hét adres voor uw nieuwe of tweedehands chalet

Op zoek naar een chalet of stacaravan, nieuw of gebruikt? In binnen- en buitenland behoort Lacet al jaren tot de meest gerenommeerde chalet dealers. Nederland, België, Duitsland en zelfs onder kampeerliefhebbers uit Frankrijk en Oostenrijk. Tot ver over de landsgrens staat ons showterrein bekend als een vertrouwd én gezellig adres voor een dagje chalets of stacaravans kijken.

ABI chalet dealers Nederland

Bent u op zoek naar ABI chalet dealers? Voor Nederland en België is Lacet de officiële importeur van dit kwaliteitsmerk. Daarmee zijn we in ons land ook meteen de enige chalet dealer of chalet makelaar die nieuwe ABI modellen rechtstreeks vanuit voorraad (of op bestelling) kan leveren, zonder tussenkomst van andere partijen.

Lacet chalet dealers Nederland

Ook de modellen van onze eigen merk, Lacet chalets, verkopen wij uitsluitend in eigen beheer (of in samenwerking met vakantieparken en campings). Er is in principe dus geen enkele andere chalet dealer of chalet makelaar waar u als individuele consument een Lacet chalet (zonder staanplaats) kunt aanschaffen.

Rechtstreekse import en productie in eigen fabriek

Alle nieuwe modellen die wij aanbieden zijn rechtstreeks afkomstig van de fabrikant. ABI chalets en stacaravans worden rechtstreeks geleverd vanuit de ABI fabriek in Engeland. De populairste modellen kunnen wij sowieso uit voorraad leveren; die staan kant en klaar opgesteld op ons showterrein in Cuijk. Minder gangbare modellen of bijzondere uitvoeringen kunnen wij op bestelling leveren. Hetzelfde geldt voor de chalets van ons eigen merk Lacet. Ook daarvan hebben wij er altijd wel enkele op ons showterrein staan.

Tevens hét adres voor uw tweedehands stacaravan of chalet

Behalve een uitgebreid assortiment aan nieuwe chalets en stacaravans, hebben wij ook een groot aanbod aan tweedehands exemplaren. Onze occasions hebben over het algemeen een hoge doorloopsnelheid, dus het aanbod wisselt continu. Kortom: alle reden om het niet bij één bezoekje te laten maar regelmatig eens terug te keren. Op deze website of op ons gezellige showterrein in Cuijk!