MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

Chalet – Zonder staanplaats

Kan ik bij jullie een chalet zonder staanplaats kopen?

Zoekt u een chalet te koop zonder staanplaats? De chalets die u op deze website ziet, staan niet ergens ‘vast’ op een camping of vakantiepark, maar opgesteld op ons eigen showterrein in Cuijk. Tenzij anders vermeld, geldt dat voor alle stacaravans en chalets die wij te koop aanbieden.

Dus hebt u zelf wél een staanplaats, maar nog géén chalet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! En goed om te weten: binnen heel Nederland (en verschillende andere landen in West-Europa) kunnen wij uw chalet overal naartoe laten transporteren.

Nieuw chalet te koop zonder staanplaats: bekijk ons actuele aanbod

Zoekt u een nieuw chalet zonder staanplaats? In het aanbod op deze website vindt u tientallen nieuwe exemplaren. Wij zijn exclusief dealer van het gerenommeerde merk ABI. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de kwaliteitschalets van ons eigen merk Lacet.

  • Meer over ABI chalets
  • Meer over Lacet chalets

Tweedehands chalet te koop zonder staanplaats: bekijk onze occasions

Wilt u liever een tweedehands chalet kopen zonder staanplaats? Uitzonderingen daargelaten geldt ook voor de occasions die wij op deze website aanbieden: exclusief staanplaats.

Behalve occasions van ABI en Lacet hebben wij ook van andere merken regelmatig een tweedehands chalet te koop zonder staanplaats. Bijvoorbeeld van kwaliteitsmerken als Willerby en Cosalt. En soms hebben we ook budgetmodellen, verkregen uit inruil.

Lacet inruilservice

Over inruil gesproken: hebt u zélf een oude stacaravan of een oud chalet in de aanbieding? Al dan niet afkomstig van uw huidige staanplaats? Of hebt u een oude camper? Of een tourcaravan die u niet meer gebruikt? Dan kunt u die ook bij ons inruilen, voor korting op uw aankoop.

Bekijk ons complete aanbod op ons showterrein in Cuijk

Vrijwel alle chalets op deze website kunt u bij ons in Cuijk ook met uw eigen ogen komen bekijken. Dankzij onze gunstige ligging aan de A73 zijn wij goed bereikbaar. Vanuit heel Nederland, maar ook vanuit België en Duitsland. Op ons showterrein kunt u uw nieuwe of tweedehands chalet letterlijk voor u zien. Het enige dat u er nog bij hoeft te bedenken is de omgeving waarin uw chalet straks komt te staan!

Nieuw of tweedehands chalet kopen zonder staanplaats – als vakantiehuis of mantelzorgwoning

De meeste chalets die wij verkopen, worden gebruikt als vakantiehuis, door mensen die zelf al een staanplaats op hun favoriete vakantiepark of camping hebben geregeld (of op het oog hebben). Maar ook als u een chalet als mantelzorgwoning wilt gebruiken, is een chalet zonder staanplaats natuurlijk interessant.