MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

Chaletbouw

Kan ik bij Lacet ook terecht voor chaletbouw (en hoe zit het met chaletbouw prijzen)?

Wilt u uw eigen chalet laten bouwen? Lacet behoort niet alleen tot de grootste chaletdealers, maar ook tot de meest vooraanstaande chaletbouwers in Nederland. Of geografisch gezien juister: in Duitsland, want onze fabriek voor chaletbouw bevindt zich in Straelen-Herongen, net over de Duitse grens bij Venlo. Hierdoor kunt u rekenen op degelijk Duits kwaliteitsfabricaat, maar dan wel met een Nederlands accent. Letterlijk!

Zelf een chalet bouwen? Uw wensen zijn ons uitgangspunt!

Kiest u voor chaletbouw door Lacet? Dan zijn uw wensen ons uitgangspunt. Dat betekent overigens niet dat u helemaal vanaf ‘nul’ hoeft te beginnen. Wij hebben een tiental basismodellen, in verschillende stijlen en verschillende prijsklassen. Van compacte en knusse modellen tot riante dubbele chalets.

Eerst helpen we u om een basismodel te selecteren dat binnen uw budget en bij de door u gewenste uitstraling past. En op basis van uw wensen krijgt dit model vervolgens steeds verder vorm. Welke afwerking wilt u aan de buitenkant? Welke kleuren kiest u voor het interieur en voor het exterieur? Hoeveel kamers wenst u – en hoe wilt u die hebben ingedeeld? Welke wensen hebt u als het gaat om de inrichting? Welk isolatieniveau past bij de manier waarop u uw chalet wilt gebruiken? Het begint allemaal bij een bezoek aan onze showroom en een persoonlijk adviesgesprek.

Kosten chalet bouwen

Een chalet bouw je niet in één dag, dat zal niemand verbazen. Daarom vragen veel mensen zich af of een maatwerk chalet eigenlijk wel binnen hun budget valt. Wij zeggen: een chalet op maat hoeft in principe niet duurder te zijn dan een prefab chalet.

Wat natuurlijk wel geldt voor maatwerk chaletbouw: prijzen zijn voor elk individueel chalet verschillend. Om toch alvast een indicatie te krijgen van de kosten, kunt u de vanafprijzen van onze basismodellen bekijken. Zodra we uw wensen helemaal in kaart hebben gebracht, kunnen we een gedetailleerde offerte uitbrengen voor uw eigen chalet.

Waar moet u op letten bij de keuze voor een chaletbouwer? 4 tips…

De ene bouwer is de andere niet. Daarom hebben wij vast enkele tips voor u op een rijtje gezet. 4 zaken om even goed op te letten bij de keuze voor een chaletbouwer.

  1. Krijgt u voldoende tijd om rustig over uw keuzes na te denken?
  2. Bouwt de producent uw chalet ook echt in eigen beheer?
  3. Hoe zit het eigenlijk met garantie?
  4. Is er ruimte voor uw eigen ideeën en wensen?

Chalet bouwen op maat: hoe wilt u uw chalet gebruiken?

Gebruikt u uw chalet vooral als vakantieverblijf? Als een soort tweede woning? Of zelfs als hoofdverblijf? Voor ons als chaletbouwers is het belangrijk om vooraf te weten hoe u uw chalet straks gaat gebruiken. Op die manier kunnen we u goed adviseren over bijvoorbeeld de mate van isolatie.

Dankzij onze mogelijkheden voor chaletbouw op maat, kunnen wij voor elke toepassing de juiste oplossing bieden. Ook als het gaat om heel specifieke toepassingen. Zo krijgen we bijvoorbeeld veel verzoeken van mensen die op zoek zijn naar een mantelzorgwoning of naar een wintervast chalet.

Bezoek de website van Lacet Niederrhein (ook in het Nederlands)

Degelijk kwaliteitsfabricaat en eindeloze keuzemogelijkheden. Daarmee is Lacet in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde chaletbouwers in Nederland, België en Duitsland. En vanuit de rest van Europa weet men de weg naar onze fabriek inmiddels eveneens te vinden.

Ook iets voor u, een chalet op maat? Meer informatie over chaletbouw (en over chaletbouw prijzen) vindt u op de website van Lacet Niederrhein – ook in het Nederlands.

Bezoek ons showterrein in Cuijk óf onze fabriek in Straelen-Herongen (vlak bij Venlo)

Bij Lacet is er echt heel veel mogelijk op het gebied van chaletbouw. Wilt u alvast een gevoel krijgen bij die mogelijkheden? Op ons showterrein in Cuijk staan diverse basismodellen opgesteld, in verschillende uitvoeringen. Aan de hand hiervan kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze werkwijze en een goede indruk geven van de keuzemogelijkheden.

Maar als u wilt kunt u ook een bezoek brengen aan onze fabriek in Duitsland. Maak in dat geval wel even een afspraak, dan zorgen we ervoor dat we u persoonlijk te woord kunnen staan!