Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn wij gesloten
MA - VR: 09.00 - 17.00
ZATERDAG: 09.00 - 16.00

Stacaravan – Zonder staanplaats

Kan ik bij jullie een stacaravan zonder staanplaats kopen?

Het kan frustrerend zijn. Hebt u een mooie stacaravan te koop zien staan, blijkt dat u de staanplaats er ook bij moet nemen! En dat terwijl veel mensen juist op zoek zijn naar een stacaravan zonder staanplaats.

Bij Lacet geldt het omgekeerde. Vrijwel alle stacaravans die wij in de verkoop hebben zijn exclusief staanplaats, zowel onze nieuwe als onze gebruikte modellen. Dus: zoekt u een nieuwe stacaravan te koop zonder staanplaats? Of wilt u een tweedehands stacaravan kopen zonder staanplaats? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Stacaravan te koop zonder staanplaats – uw locatie kiest u zélf!

Een eigen ‘tweede huis’ op uw favoriete camping. Waar u voor lange periodes kunt verblijven. Of juist af en toe een keer naartoe gaat om helemaal tot rust te komen. Een eigen stacaravan geeft veel mensen een ultiem gevoel van vrijheid.

De vrijheid om zélf te kiezen op welke camping of welk vakantiepark u die stacaravan neerzet hoort daar wat ons betreft bij. Tip: controleer vooraf wel of ze bij het vakantiepark van uw keuze nog bepaalde voorwaarden stellen aan het type stacaravan dat u aanschaft, bijvoorbeeld als het gaat om de afmetingen!

Nieuwe stacaravan te koop zonder staanplaats: bekijk ons actuele aanbod

Zoekt u een nieuwe stacaravan zonder staanplaats? Wij hebben een ruim aanbod aan nieuwe modellen. Moderne stacaravans, luxe stacaravans, wintervaste stacaravans… Stacaravans met 1 slaapkamer, maar ook met 2 of 3 slaapkamers. Allemaal zonder staanplaats.

Tweedehands stacaravan te koop zonder staanplaats: bekijk onze occasions

Wilt u liever een tweedehands stacaravan kopen zonder staanplaats? Een enkele uitzondering daargelaten zijn ook de occasions die u op deze website aantreft exclusief staanplaats.

Van de volgende merken hebben wij regelmatig een tweedehands stacaravan te koop (zonder staanplaats):

  • ABI stacaravans
  • Atlas stacaravans
  • BK Bluebird stacaravans
  • Carnaby Caravans
  • Cosalt stacaravans
  • Pemberton stacaravans
  • Victory stacaravans
  • Willerby stacaravans

Het bijzondere is dat u ook op deze tweedehands modellen vaak nog enkele maanden garantie kunt krijgen (afhankelijk van het type, het bouwjaar en de staat van de betreffende stacaravan).

Wij hebben een ruim, continu wisselend aanbod aan occasions. Dus staat er vandaag niks tussen? Kom morgen nog een keer terug!

Bezoek ons gezellige showterrein in Cuijk

Wilt u onze nieuwe en gebruikte stacaravans met uw eigen ogen zien? Kom ze vooral eens bekijken op hun huidige, tijdelijke staanplaats: ons showterrein in Cuijk. Maak er een gezellig dagje uit van, de koffie staat voor u klaar!